Höjd ambitionsnivå och Fansens Lirare 2022/23

SSK har en höjd ambitionsnivå för säsongen 2022/23. Klubben har tagit fram ett 107-punktsprogram som spänner över alla verksamhetsområden och över de närmaste 5-10 åren. Vi har en ny sportslig ledning med Emil Georgsson som sportchef och Magnus Bogren som chef i båset.

Dessa två har tidigt satt sin prägel på truppen och har gjort en hel del förändringar. De mest spännande är självklart värvningen av Linus Videll, men även förstärkningarna med Albin Carlson, Johan Ivarsson och Daniel Norbe, Victor Liljegren, mfl.

Det unga gardet med den NHL-draftade trion Albert Sjöberg, Ludde Jansson och Filip Nordberg känns också redo att ta nästa kliv. Och fler pjäser är på gång!

Spelarbudgeten är höjd till en nivå som motsvarar topp 6-lagen men där den riktigt tuffa målsättningen är att slåss om de fyra översta platserna. Här gäller det att vi alla hjälps åt för att vara på den nivån över hela linjen. För att uppnå detta har klubben identifierat ett antal potentiella intäktsökningar och aktiviteter för att nå dessa. Dessa ligger i allt från partners, event, publik (säsongskort och matchbiljetter), m.m. Vi vet att det är en tuff målsättning och att vi måste gå in i säsongen med en stor portion ödmjukhet och en övertygelse då vi kommer från en väldigt tuff säsong.

Konkurrensen om spetsspelare på spelarmarknaden är tuff för Emil Georgsson. Han krigar på samma arena som våra tänkta toppkonkurrenter i Hockeyallsvenskan och för att skapa förutsättningar för att kunna knyta till sig den spets vi alla vill se behövs en extra push.  Ett antal supportrar har i samråd med Supportklubben tagit initiativ till en insamlingskampanj – ”Fansens Lirare”. Deras tanke är att insamlingen ska riktas till två riktiga spetsspelare för årets lagbygge - Emils sista pusselbitar. 

  • Att fansen vill vara med och bidra säger en hel del om denna förening. Det finns inget du eller jag utan det är VI som spelar roll och betyder nått. Med deras hjälp så skapas det möjligheter att fortsätta vår jakt på att spetsa till detta lag - som redan nu känns spännande. Marknaden är tuffare än vad jag trodde att det skulle vara men vårt mål är att jävlas med toppen och då blir sista pusselbitarna oerhört viktiga, säger Emil Georgsson. 

Kampen om tabellplaceringen startar alltså redan nu i hängmattan och avslutas till våren 2023.

Stort tack för er support! 

 

GULD (10.000 kronor och uppåt)
Loge 10
Månsbro Fastigheter
Gungner Invest AB
Zoo.se
Weda Installationsservice 
Recompute it
Swärd Bilverkstad Järna
Bageriprodukter AB
Familjen Didriksson

 

SILVER (5.000 kronor)
Svensk fastighetsförmedling Södertälje/Nykvarn
BJN Projekt AB
Stål- och Brandteknik
AAI Idrottsmedicin AB
Södertälje Naprapatcenter 

 

BRONS (2.500 kronor)
OP. Installationskonsult AB 
P. Lindéns Måleri AB 
Enhörna Elbyrå/AMÅ Fastighetsservice AB
Redovizarna i Södertälje AB
Skandinaviska GasProdukter AB 
SPs Byggservice AB
FLG Konsulting AB
Ramirent
TNS
Blå Köket AB Oxelösund
GW Endurance Training 
DreamStudies Utlandsstudier.se
RK VVS-Service AB
Marcus Holmberg Consulting AB
RDM Soultions 
AB Elmsäters