Gratisbiljetterna till Hockeymanifestation 2019 släppta – sittplats är slutsålt men säkra gratis ståplats till SSK-Modo lördag 16/2 här!

1 februari 2019 09:44

Lördagen 16/2 går årets Hockeymanifestation av stapeln i Scaniarinken. SSK-Modo kl 15.15 med gratis inträde för hela Södertälje tack vare sponsorer och supportrar. Dessutom kommer det bli en heldag i Scaniarinken som inleds med skridskodisco och avslutas med SSK-festen – ett rejält party med härlig stämning och livemusik i gallerian. Sittplats är nu helt uppbokad, säkra gratis ståplatsbiljett nu!


Boka gratisbiljett till matchen SSK-Modo lördag 16/2 och biljetter till SSK-festen här!

Vi stöttar hockeymanifestationen 2019 – supportrar och sponsorer mot miljonen. Se alla som anslutit sig här!

HOCKEYMANIFESTATIONEN 2019

Lördag 16 februari blir slår vi ett gemensamt slag för ishockeyn i Södertälje i form av gratis hockey och födelsedagsfest i Scaniarinken. SSK tar emot Modo kl 15.15 och det är årets hockeymanifestation då sponsorer och privatpersoner för elfte året i rad bjuder hela Södertälje på gratis inträde till matchen.

BILJETTSLÄPP – 1 FEBRUARI!

Det är som vanligt fritt inträde till manifestationen, men i år går det att förboka sina gratisbiljetter. Dessa släpps fredagen 1 februari och det är först till kvarn som gäller. Säsongskortsinnehavare är garanterade sina platser och kommer även få chansen att förboka kompisbiljetter i god tid innan officiellt biljettsläpp. Även medlemmar i Guldklubben som ska gå på Guldklubbsmiddagen kommer kunna boka sina biljetter före officiellt biljettsläpp. Privatpersoner som väljer att stötta manifestationen har också möjlighet att boka biljett i förtur.

UPPDATERAD 2/2: Sittplats är nu helt uppbokat men det finns fortfarande gott om gratis ståplatsbiljetter att boka!

Boka gratisbiljett till matchen SSK-Modo lördag 16/2 och biljetter till SSK-festen här!

MOT MILJONEN – SPONSORER & SUPPORTRAR

I år storsatsar vi och vill göra manifestationen större än någonsin. Förutom publikmålet med fullsatt (6 150 personer) siktar vi på att få in en miljon kronor i stöd till manifestation. Därför har vi fler nivåer med olika värde för både företag och privatpersoner som väljer att sponsra evenemanget. Läs mer om hur du kan stötta manifestationen och om de olika nivåerna nedan.

Boka ditt stödpaket för hockeymanifestationen 2019 här!

SKRIDSKODISCO

Succén är tillbaka! Från kl 11.30 är alla familjer välkomna att inleda hockeymanifestationen genom att värma upp på isen. Vi kör igång med discoljus och familjevänlig discomusik och välkomna ung som gammal att dansa in manifestation tillsammans fram till kl 13.00 då övriga arenan öppnar.

GLENNADAGEN

I samband med matchen kommer Glenn ”Holger” Johanssons Minnesfond dela ut ett stipendium på isen för att hedra minnet av nr 11. Representant för fonden kommer även att gästa Studio SSK före match för att prata om minnesfonden och stipendieutdelningen.

GULDKLUBBSMIDDAG

Efter matchen kommer årets Guldklubbsmiddag gå av stapeln i Mollys för alla våra Guldklubbare. Förutom god mat och dryck i trevligt sällskap blir det som vanligt exklusiva intervjuer samt tröjauktioner och sedvanligt mingel med spelare. Bokningslänk kommer skickas ut separat till alla Guldklubbare och medlemmar som inte har säsongsbiljett kommer ha möjlighet att boka sin gratisbiljett i samband med middagsbokningen. Efter middagen är alla välkomna att fortsätta kvällen på SSK-festen i gallerian dit alla Guldklubbare har gratis inträde!

SSK-FESTEN

Hockeymanifestationen 2019 kommer bli en lördag ni sent ska glömma. Efter matchen roddar vi om hela Gallerian och dukar upp för fest. Kl 18.00 – 24.00 blir det aktiviteter, happenings och livemusik av partybandet Hot Creole som återvänder till Scaniarinken efter sitt bejublade framträdande på Guldfredagen i höstas. Medlemmar i Guldklubben har gratis inträde till festen och biljett ingår även i vissa nivåer för de företagare och privatpersoner som väljer att stötta manifestationen. Biljettpriset är 150 kr i dörren eller 100 kr i förköp (inklusive garderobsavgift).

Boka gratisbiljett till matchen SSK-Modo lördag 16/2 och säkra samtidigt biljetter till SSK-festen här!

SÅ STÖTTAR DU HOCKEYMANIFESETATIONEN 2019 För varje åskådare som är på plats skänker privatpersoner och företagare följande summa beroende på vilken nivå du väljer.

Privatpersoner:

10-öringen: Namn på SSK:s hemsida, namn på samlingsvepa i arenan, namn på tackannons i LT.

25-öringen: Namn på SSK:s hemsida, namn på samlingsvepa i arenan, namn på tackannons i LT, SSK-halsduk (värde 200 kr), 2 st biljetter till SSK-festen (värde 200 kr).

50-öringen: Namn på SSK:s hemsida, namn på samlingsvepa i arenan, namn på tackannons i LT, SSK-halsduk (värde 200 kr), 2 st biljetter till SSK-festen (värde 200 kr), signad matchtröja (replika, värde 700 kr)

1-kronan: Namn på SSK:s hemsida, namn på samlingsvepa i arenan, namn på tackannons i LT, SSK-halsduk (värde 200 kr), 2 st biljetter till SSK-festen (värde 200 kr), signad matchtröja (replika, värde 700 kr), äkta matchtröja från säsongen (fås efter säsongen är slut).

Boka ditt stödpaket och dina biljetter här!

Företag:

Läs mer om de olika företagspaketen och hur du bokar här!