Samuel Fagemo lånas in

31 augusti 2020 10:50

Med stor glädje kan vi nu meddela att forwarden Samuel Fagemo - tidigare Frölunda HC - som nu är kontrakterad för Los Angeles Kings inleder säsongen i SSK.


Ett låneavtal med NHL-laget LA Kings gällande forwarden Samuel Fagemo är nu äntligen klart. 20-åringen som redan säsongen 17/18 var ulånad till SSK tre macther är nu redo för en återkomst i Sportklubben. Fagemo är trots sin ringa ålder redan en meritrad hockeyspelare. Han har under karriären hittils hunnit med att vinna både JVM-brons, CHL-guld, SM-guld för att nämna några. Han ansluter till laget idag och väntas spela första matchen redan på lördag när vi möter Djurgården i Skoda Trophy.

  • Vi är väldigt glada att Samuel ansluter till laget. Under förra säsongen visade Samuel vilken spelare han håller på att utvecklas till. Han spelar hockey på rätt sätt, spelar hårt och intensivt och gillar att ta avslut i obekväma situationer. Han jobbar för att bli bättre varje dag och kommer höja tävlingsmomentet i laget, säger sportchef Mikael Samuelsson.

Samuel Fagemo startar upp säsongen i SSK innan han i mitten av november ansluter till Los Angeles Kings camp.

SE ÄVEN: Spelschemat för Skoda Trophy!