Studio SSK: Gråhns lägger skridskorna på hyllan men får ny tjänst i SSK – kolla in reprisen av dagens Studio SSK här!

5 april 2019 11:56

Fredag och som vanligt sände vi live från Studio SSK kl 13.00. I dag gästade Stefan Gråhns som berättade om beslutet att avsluta karriären och om nya tjänsten på SSK-kansliet. Dessutom var Andreas Appelgren på besök och avslöjade att han kommer avsluta sitt uppdrag som sportkonsult åt SSK till sommaren och gå tillbaka till en tränarkarriär.


SE ÄVEN: STUDIO SSK: Senaste nytt om lagbygget, juniorernas SM-slutspel och intervju med Sebastian Dyk: "SSK ligger nära hjärtat och jag kommer spela här igen"

SE ÄVEN: Studio SSK: Direktsändning från Scaniarinken med senaste nytt om lagbygget – seniorkontrakt till Lucas Feuk: "Jag är jätteglad"

I fredagens Studio SSK var Stefan Gråhns på plats och berättade om beslutet att lägga skridskorna på hyllan och glädjen att få vara kvar i föreningen i form av en helt ny tjänst med 50 % på marknad och 50 % på ungdom.

– Jag kommer ju sakna hockeyn, det gör jag redan nu. Men jag känner en jäkla inspiration och glädje att få börja jobba. Det har varit ett svårt beslut att ta men SSK har stöttat och jag känner mig jätteglad och privilegierad att få fortsätta på den här tjänsten, säger Stefan Gråhns själv.

Även Andreas Appelgren var med och pratade om säsongen, arbetet med lagbygget och beskedet att han slutar som sportkonsult för SSK 31 maj för att gå tillbaka och satsa på en tränarkarriär.

Kolla in reprisen av livesändningen från Studio SSK här!