SSK-TV: Berg och Karlström stannar i SSK säsongen ut – se reprisen av dagens Studio SSK här!

7 januari 2019 12:13

SSK tar emot Oskarshamn på hemmaplan på onsdagskvällen. Efter tisdagens träningspass gästade assisterande tränare Dennis Bozic studion och gav senaste nytt om läget i laget och vi passade även på att avslöja att tryout-spelarna David Berg och Marcus Karlström blir kvar i SSK säsongen ut. Dessutom gästade utvecklingsansvarige Pelle Svensson studion och gav en rapport från SSK ungdom.


Välkomna på nästa hemmamatch SSK-Oskarshamn nu på onsdag 9/1 - boka biljett online här!

SE ÄVEN: SSK-TV: Bergs första visade vägen för SSK mot Modo – kolla in Studio SSK med analyser och intervjuer här: "SSK kunde ha avgjort tidigare"

SE ÄVEN: SSK-TV: Här besegrar SSK Modo i Scaniairinken – kolla in målen, segerfirandet med fansen och Sahlins superräddning igen!

Se alla klipp på SSK-TV här!

Karlström och Berg stannar i SSK säsongen ut

Nu står det klart att de båda tryoutbackarna David Berg och Marcus Karlström blir kvar i SSK säsongen ut. Klubben har förlängt med båda backarna.

–Jättekul och se de komma in och spela sitt spel inom våra ramar. De hare gått in och bidragit till gruppen med vad de är duktiga på och inte bara tänkt på sig själva, säger assisterande coach Dennis Bozic.

– Det känns jättebra såklart. Jag har kommit in bra i gruppen och trivs jättebra här så det är jättekul. Jag har även fått mycket förtroende och spela mycket så jag är nöjd. Jag ska fortsätta spela mitt spel och så hoppas jag att vi kan klättra i tabellen, säger 25-årige David Berg.

– Det är jag glad för. Det har varit kul de inledande matcherna och det ska bli kul att få fortsätta. Det har känts bra på isen även om jag såklart vill vara mer med i det offensiva spelet också, säger Marcus Karlström är imponerad över sin nya klubb.

– Det är professionellt, målinriktat och klubben vill placera sig högt upp så det är kul att vara med på det och försöka bidra, säger den 24-årige backen.

SKADELÄGE:

Marcus Bohman, (överkropp komplikationer, oklar prognos)

Nicklas Grossmann, (överkropp, minst flera veckor bort)

Jacob Spångberg, (Underkropp, komplikationer, minst flera veckor bort)

Stefan Gråhns, (Underkropp, inväntar specialskydd)

Ludvig Blomstrand, (Underkropp, har gått på is och på väg tillbaka)

David åslin, (Underkropp, har gått på is och på väg tillbaka)

Kolla in Studio SSK med senaste nytt inför SSK-Oskarshamn, skadeläge, förlängningar med Berg och Karlström och rapport från SSK ungdom här!

SE ÄVEN: Biljettinfo och menyer inför SSK-Oskarshamn nu på onsdag – välkomna till Scaniarinken!

Välkomna på nästa hemmamatch SSK-Oskarshamn nu på onsdag 9/1 - boka biljett online här!