Succén är tillbaka – välkomna på Skoda Trophy i Scaniarinken 5-8 september: "Hoppas på en lika lyckad hockeyfest som förra året!"
Publicerad: 2019-05-29
Säsongens hetaste försäsongsturnering – med Hockeyallsvenskans högsta prissumma – är tillbaka! 5-8 september kommer det spelas hockeycup i Kringelstan igen när SSK drabbar samman med Leksand, AIK och klassiska Brynäs IF som i år debuterar i turneringen. Varmt välkomna på en weekend i Södertälje fullspäckad med hockey!

Spelschemat för säsong 2019-2020 släppt – välkomna på hemmapremiär i Scaniarinken 20 september!

Skoda Trophy kommer gå av stapeln andra helgen i september och spelas torsdag-söndag i Scaniarinken. Lagen kommer utöver äran liksom förra året att slåss om en prissumma på 101 000 kronor.

– Förra årets turnering blev ju både väldigt uppmärksammad och uppskattad, och det är naturligtvis jätteroligt att vi kan bjuda hockeypubliken på underhållning i ett spännande format redan på försäsongen även till hösten. Vi är även glada att vi i år lyckats locka klassiska Brynäs till turneringen och vi hoppas att 2019 års upplaga av Skoda Trophy ska bli en lika lyckad hockeyfest för Södertälje som förra året, säger Mats Pernhem, klubbdirektör SSK.

De som har säsongskortspaket all inclusive har fri entre till hela turneringen.

Boka säsongskort här!

Lösbiljetter till matcherna kommer att släppas i augusti.

Spelschema: Skoda Trophy 2019

Torsdag 5 september 19.00 SSK-Brynäs IF

Fredag 6 september 19.00 Leksands IF-AIK

Lördag 7 september 13.00 AIK-Brynäs IF, 17.00 SSK-Leksands IF

Söndag 8 september 12.00 Leksands IF-Brynäs IF,16.00 SSK-AIK

Kommunikationsansvarig, Södertälje SK Fredrik Gustavell