SSK-TV: Födelsedagsbarnet Sahlin om nya målvaktskollegan, basketintresset och tuffa barmarksträningen: "Känns som vi har snäppat upp mot förra året"

8 maj 2019 20:32

SSK är inne i en extremt tuff period i barmarksträningen med nio pass i veckan. På onsdagen var det dock Alexander Sahlins paradgren som stod på schemat på eftermiddagen. SSK-TV fångade den populäre målvakten för en intervju när han värmde upp med lite basket tillsammans med Höglund och Janolhs. I klippet avslöjar han bl a även vad som händer om man inte bjuder på tårta när man fyller år och om vem som är starkast i laget: "Han är ett djur".


SE ÄVEN: Här är SSK:s alla träningsmatcher 2019 – välkomna på försäsongspremiär mot Djurgården i Scaniarinken!

SE ÄVEN: SSK-TV: Fyskoordinator Andreas Lindbäck om barmarksupplägget – och hur spelarna svarar: "Känns lite över förväntan"

Kolla in SSK-TV:s intervju med Alexander Sahlin här!

Missa inte veckans Studio SSK som sänds i morgon torsdag kl 13.00. Då gästar bland annat nye keepern Fredrik Bergvik!

SE ÄVEN: Studio SSK: Live från Studio SSK med senaste nytt om lagbygget, läget i föreningen och den ljusnande ekonomin - "Kommer klara elitlicensen både i år och kommande år"

SE ÄVEN: SSK-TV: Christopher Bengtsson återvänder till SSK – klar för två säsonger: ”Tror vi kan få ihop ett bra lag som kan slåss i toppen”

SE ÄVEN: Studio SSK: Lucas Carlsson klar för två nya säsonger – skrev på kontraktet i dagens direktsändning: "Vill ta det där sista klivet".